Advies en Ondersteuning


Registratie van opleidingen en trainingen (Skills)

U herkent het vast wel, weer een personeelslid waar van een diploma of certificaat verlopen is. Onnodige stress, kosten, reparatie acties of zelfs een bekeuring van de inspectie omdat het niet opgemerkt is.

Perseus Advies en Projecten kan u hierin ontzorgen door de bij ons gevolgde opleidingen in een Skills Management Systeem (SMS) onder te brengen. Wij werken hiervoor samen met een gerenommeerde Nederlandse partner.

Met deze werkwijze is altijd en overal een actueel inzicht in de kwalificaties, bevoegdheden en inzetbaarheid van al uw medewerkers via het Skills Management Systeem bij te houden.

Opleidingen, oefeningen en ervaringen zijn gemakkelijk te raadplegen in een volledig web-gebaseerd systeem. Het systeem is volledig beveiligd en door het ministerie van Defensie getest.

Dankzij het SMS kan uw organisatie veel tijd en moeite besparen bij het bijhouden en bewaken van de gegevens over medewerkers. Opleidingen, oefeningen en trainingen kunnen gemakkelijk en snel vastgelegd worden in het online SMS. Het SMS is ontworpen om complexe organisatiestructuren met een groot aantal verschillende soorten medewerkers overzichtelijk in kaart te brengen. Alle ingevoerde gegevens kunnen zowel organisatie breed als per persoon bekeken worden.

Het systeem voldoet aan de eisen welke vanuit de privacy wet en regelgeving gesteld zijn en is optimaal beveiligd.

Presentatie van gegevens is eenvoudig maar alleen op basis van “Need to know” door bevoegde medewerkers te bekijken.

Indien gewenst kunnen ook uw eigen opleidingsgegevens uit diverse systemen in het systeem ingevoerd, geïmporteerd en gemanaged worden.

Perseus Advies en Projecten kan u hierin adviseren en ondersteunen.